Dekorera inför hösten

Home  >>  Uncategorized  >>  Dekorera inför hösten

Dekorera inför hösten

10
Oct,2016

off

 

Nog för att vinterhalvåret inte är min favorittid på året, men det har sina fördelar. Istället för att sitta inne hela dagarna och slösa bort pengar på så kallade ”gratissnurr” (jo tack lol) som jag i tidigare inlägg sagt, så har jag bestämt mig för att dekorera huset fint inför hösten! Det är inte endast julen som får vara fin under den här perioden, hela tiden kan det vara fint här hemma.

 

ris

Såhär kan man göra det med lite ris (grenar kanske? )och en vas från Lagerhaus

 

Jag har redan satt igång med mitt projekt. Igår var jag iväg och storsade rundor med barnen på stan. Vi hittade allt möjligt i affärerna. En massa pyssel som vi kan göra alla tillsammans inne på Panduro, och fina guldiga och höstiga prylar från Lagerhaus och andra små söta butiker. Så nu har vi några kassar fulla med smått och gott som ska upp här hemma! Det är allt ifrån konstgjorda löv till små lyktor i form av ugglor.

Men innan allting ska upp så har jag även bestämt mig för att storstäda hela hemmet. Det behövs må jag säga … Det känns som att hela hemmet skriker av sommaren, och det känns inte rätt. Till och med den uppblåsbara krokodilen ligger kvar i hallen (hur länge har den legat där? Bor den där nu?). Så, bort med allt damm och saker som inte hör hemma, och in med det rena och det för hösten! Ser fram emot att sitta med ungarna och pyssla om kvällarna. Tror dock inte jag får så mycket hjälp med städningen … Men det är lugnt. Jag är lugn i själen nu. Sommaren är över, och jag ska göra det bästa utav hösten och vintern helt enkelt.