Att flytta är ett ”rent” helvete

Home  >>  Uncategorized  >>  Att flytta är ett ”rent” helvete

Att flytta är ett ”rent” helvete

5
Oct,2017

off

På senaste tiden är det mycket jag har funderat över. Det hela handlar om att jag inte riktigt är nöjd med livet, och skulle helt enkelt vilja bryta upp och göra något hela annat. När det händer i en persons liv, har jag kommit på att det hela inte är så lätt. I mitt fall handlar det då om att byta arbete, samt att jag inte alls trivs i den stad jag bor i. Här har jag då kollat på Uppsala, då det är en stad som ligger nära Stockholm, men ändå långt ifrån allt det sus och dus som alltid finns i en huvudstad. Ja, det skulle helt enkelt passa mig perfekt, då jag vill ha nära till det, men att jag också vill att det ska finnas lugnt och ro med plats för alla mina tankar.

Att hitta ett nytt jobb är ju inte så lätt det heller. Naturligtvis har jag alltid min utbildning att falla tillbaka på, säger de flesta. I mitt fall kommer inte detta att vara så uppenbart, då jag sedan ett tag tillbaka sålt mina egna kläder på nätet. Trots allt har det faktiskt gått ganska bra och jag är redo att öppna en webbutik, med en potentiell kundkrets jag faktiskt tror kan fungerar redan från start. Hur som helst är det inte bara att bryta upp. Det ska ju packas och städas samt flyttas, vilket inte bara innebär massa jobb med packning och städning. Det innebär också att jag bryter upp från mina vänner och familj. Städningen är dock det värsta som jag inte alls gillar eller är speciellt bra på.

Kikade på en ny lägenhet i Uppsala

Jag kikade på många lägenheter i Uppsala, men det var speciellt en jag föll för. Denna hade terrass och var på nedre plan i ett lugnt bostadsområde lite på sidan av de centrala delarna. Det var också där mina farhågor om städningen uppstod. Här hade de som bodde i lägenheten använt sig av ett företag som jobbar med just flyttstädning och visningsstäd i Uppsala. Här hade ju lilla jag trott att jag kunde göra det i lägenheten jag flyttar från på egen hand. Ja, det var skinande rent och lukta helt nytt överallt. Fick genast upp ögonen för en ny kostnad vid min flytt. Hur som helst var det boende jag kikade extra på så fantastiskt, att flytt blir det nog ganska snart.