Behövde lite egentid..

Home  >>  Uncategorized  >>  Behövde lite egentid..

Behövde lite egentid..

18
May,2015

off

Idag mådde jag inte särskilt bra så jag stannade hemma från skolan. Egentligen så mår jag rätt bra fysiskt, men mår rätt dåligt psykiskt. Ingenting dåligt har hänt, men är helt slut i huvudet efter allt plugg och prov så kände att jag behövde en liten paus för att vila upp mig.

Så, idag har jag bara tagit hand om mig själv. Tog ett varmt, långt bad med en massa lugnande oljor och bubblor. Smorde in mig med allt möjligt och hade ansiktsmask. Passade till och med på att låna mammas fotbad så jag kunde få lite massage för fötterna! Så skönt! Hade tända ljus och lyssnade bara på lugn musik. Kände mig verkligen helt avslappnad.

Sen så har jag bara legat i sängen eller soffan och kollat serier hela dagen. Har kollat igenom några avsnitt av både Pretty Little Liars och The Vampire Diaries. Känner dock att jag vill börja kolla på en ny serie. Någon som har några förslag? Gillar mest sånt som är till för tjejer och inte så mycket seriösa saker, typ. Tipsa mig gärna!

Känner mig helt utvilad nu och redo för sängen, så ska gå och lägga mig nu. Nya tag inför skolan imorgon!

egentid