Ensam kvar

Home  >>  Uncategorized  >>  Ensam kvar

Ensam kvar

22
Nov,2015

off

Igår blev det lite shopping på Emporia med Robin. Det blev en väldigt bra sista kväll med honom. Dessutom så köpte jag även en ny tröja, ett par nya jeans, smink och skor. Så mycket fattigare! Men lätt värt det. Behövde lite nya saker nu inför vintern.

Dagen fortsatte bra och vi var hemma hos honom. Vi åt god middag tillsammans med hans familj. TACOS! Min favoriträtt så klart. Sen tog vi en promenad tillsammans och efter det låg vi bara inne på hans rum och myste.

Dagen idag har inte varit lika bra. När jag vaknade idag så insåg jag att nu åker han. Och sedan dess har jag bara gråtit. Hann inte ens svara på hans hej då sms för han sitter på planet och då kan han ju ändå inte läsa det … Igår när vi skulle säga hej då var något bland det jobbigaste jag varit med om. Fy fan! Jag visste att det skulle bli jobbigt, men inte så här. Det kändes för jävligt att inte vakna upp med dig i morse, och att du ska vara så långt borta från mig så länge. Men du kommer hem om 2 veckor och jag vet att vi kommer att klara detta tillsammans. Nu ska jag ta ett avslappnade bad och bara ligga och rensa tankarna. Ikväll kommer Lovisa hem till mig och så ska vi ha myskväll så jag inte behöver vara ensam och ledsen hela tiden.

Ha det bra, tjingeling!