Ge mig soooooooooooooooooool

Home  >>  Uncategorized  >>  Ge mig soooooooooooooooooool

Ge mig soooooooooooooooooool

1
Jul,2015

off

Men neeeej! Alltså, skulle inte skrivit det förra inlägget om hur bra det var med en massa sol och sånt. Nu är solen borta och har varit borta i ett par dagar … Ser inte ut som att den kommer tillbaka heller … Alltså, jag dör! Blir så arg och ledsen. Min bränna kommer fan försvinna direkt igen ju.

Aja, kanske drar till Mallorca med Lovisa nu då? Fast ser inte ut som det … Mamma tyckte inte det var en bra idé att vi åker dit själv. Åh, varför förstör hon mitt liv? Alla mina andra kompisar får dra utomlands själva ju. Får tydligen inte dra utomlands själv förrän jag är 18. Men det är ju nästa år, vad gör ett år för skillnad … Fattar inte, blir så sur! Får försöka tjata mer på pappa, haha.

Okej, så vad gör man nu när solen inte är här? Bänkar The Vampire Diaries så klart! Alltså, Damon … OMG! Han är så sjukt snygg! Han är nästan den enda anledningen till att jag ens kollar på det. Tycker vissa karaktärer är så himla jobbiga, som Elena. Men men, ska börja dregla över min man nu då! Puss puss!

 

sol