HÖST SUGER

Home  >>  Uncategorized  >>  HÖST SUGER

HÖST SUGER

12
Oct,2015

off

Hej, alla mina små gullungar! Hur är det med er? Med mig är det mycket bättre! Inte lika nere längre. Det är fan hösten som spökar i en … Gillar inte hösten! Vill ha tillbaka sommaren och sommarlov ju! Jag sover typ hela tiden va fan, helt sjukt!

Funderar på att ändra lite i bloggen, typ design och sånt. Men vågar inte för är ändå nöjd med den jag har nu. Men blir ju aldrig riktigt nöjd, men tycker det är rätt roligt att fixa och trixa med den. Men den lär ju aldrig bli lika snygg som typ Kenzas eller Fokis liksom …

Ja, vad händer det för kul då? Inte mycket, som innan. Har fullt upp i skolan med en massa prov och skit. Imorgon har jag ett matteprov och tror att det kommer att gå skitdåligt. Hatar matte, men har ändå pluggat rätt mycket. Imorgon är det fredag och äntligen slut på veckan och äntligen HELG! Ska faktiskt göra roliga saker den här helgen, får se om jag skriver om det eller inte. Imorgon ska vi festa i Kävlinge, och på lördag ska jag på tjejmiddag hos Lovisa. Och mysa lite med älsklingen på söndag. Kommer bli AWESOME!

Nu ska jag fortsätta plugga och sen sova så att det blir fredag snabbare! Woho, ha det bra gullungar!