Idag har jag funderat på livet

Home  >>  Uncategorized  >>  Idag har jag funderat på livet

Idag har jag funderat på livet

16
Aug,2017

off

Ja, ni som läser min blogg känner mig som en öppen och rättfram tjej. Helt enkelt en person som säger vad jag tycker precis när det händer och faller på. Idag vaknade jag upp och tog mitt morgonkaffe och helt plötsligt började jag fundera på livet. Helt plötsligt så dök då alla tankar om vad som kan hända upp i huvudet och då kände jag mig till hälften förvirrad och till hälften rädd. Vad det var som fick mig att tänka i dessa banor vet jag inte, men när jag nu sitter och skriver av mig så känns det helt plötsligt som detta var något nyttigt. Precis som många andra så kommer jag från en familj där jag har min mor och far kvar i livet. De börjar dock bli gamla då pappa är 67 och mamma är 66 år. Jag säger dock inte att de är gamla till dem.

I vilket fall funderade jag mest på vad som kan hända dem. Här sitter jag och skriver till och från om alla festliga saker som händer och mycket om mig själv. Nä, idag får det helt enkelt handla om mina tankar och min kärlek till mina föräldrar. Min far börjar på att bli lite svag och är ofta trött, vilket då också gör min mor trött som får ta hand om honom vissa dagar. Jag har länge kikat på hjärtstartare ifall något skulle hända, och idag bestämde jag mig för att beställa en sådan till min far och mors hem. På så sätt kan både jag och de känna sig lite säkrare.

Att förklara varför jag ger dem denna present

Naturligtvis funderar jag på hur jag på ett bra sätt ska förklara för min mor och far varför jag ger dem en present som denna. Här är det ju inte så att jag tror, eller vill, att de ska få en hjärtattack. Det är ju mera så att jag vill att de ska se det som ett bra skydd i hemmet. Helt enkelt något som kan rädda livet på dem. Jag vill ju inte bli av med dem i förtid. Eftersom jag nu kan skriva och berätta här varje gång, så kommer förmodligen detta att kännas naturligt när den kommer på posten. Jag får helt enkelt vänta och se. Kanske är det helt enkelt så att de förstår och ser det som en varm och älskvärd gest.