Kör på matkasse (jämför dem först!!!)

Home  >>  Uncategorized  >>  Kör på matkasse (jämför dem först!!!)

Kör på matkasse (jämför dem först!!!)

29
Mar,2017

off

Asså, matlagning och jag… Jag ska erkänna redan nu – jag är inte en fena på att laga mat. Inte alls. Det har varit en plåga ända sedan jag lämnade mamma och pappa och flyttade hemifrån, till min egen lya, med bara glasnudelpaket och några skämda köttbullar som sällskap. Guud, det är så svårt och frustrerande! Det spelar ingen roll om jag följer ett recept till punkt å pricka, det blir bara SKIT ändå. Nåja.

Jag är inte den som är den nämligen. Fördelen med att leva i dagens samhälle är att folk kan göra saker åt en. Som att köpa mat åt en och inkludera mycket detaljerade anvisningar om vad man kan göra med maten de precis köpt åt en. Du har säkert sett reklam för det förut, typ Linas matkasse.

Jag var nära för att falla för Linas matkasse faktiskt. Jag var så nära på att börja beställa hos dem, tills en kär väninna sa till mig – “hallå eller! Se till att kolla över alla alternativ innan du köper från Lina, din tokstolle!”. Hon hade faktiskt rätt i det här fallet, kan ni tänka er eller?! Jag spenderade en förmiddag eller så åt att kolla runt på nätet, prisjämförde, kollade recensioner, och så vidare… det var rätt stökigt. Men det var också ett tag sen. Nu finns det sajter som kan kolla sånt åt en, utan att man behöver fixa å dona med allt sånt själv.

Så det är mina två tips! Du får vara lat nu, börja beställ en matkasse vetja! Ett vanligt problem hos många är ju att man inte vet vad man ska äta och sånt, men det löser matkassen också! Mitt heta tips är att det är viktigt att jämföra matkassar. Jämför matkassar hos hittamatkassen.se, så kommer du se vilken tjänst som passar dig och din situation bäst.

Hoppas det löser sig lika fint för dig som det gjorde för mig! Jag behöver knappast bry mig om matlagning och att hitta på grymma middagar längre! Och bäst av allt, det är billigt oxå!