Magisk helg

Home  >>  Uncategorized  >>  Magisk helg

Magisk helg

10
Aug,2015

off

 

Nu har sista helgen på sommarlovet snart tagit slut och skolan börjar igen. Men jag är inte ledsen för det, för den här helgen har varit helt magisk.

Började fredagen med att dra på strandfest i Lomma. Det var ett härligt gäng och vi grillade och drack samtidigt. Och vet ni vad? Han med stort H var där! Åh, och nu vet jag vad han heter och han vet vad jag heter och sånt där. Han heter Robin och är 18 år och bor i Lund, typ. Haha, och han är singel! Men inte länge till, om ni förstår vad jag menar. Några av oss badade i havet, men jag vågade inte. Vem vet vad som finns i vattnet, speciellt när det är mörkt?! Usch, nej, aldrig.

Sen i lördags var jag och Lovisa på Emporia och shoppade lite. Blev en hel del nya kläder inför skolstarten. Skaffade en ny väska att ha alla böcker och sånt i med. Och pennor, man behöver alltid nya pennor! Åt på Max och froyo på samma dag, så tjockt! Men det bästa som hände i lördags var att jag träffade Robin. Helt själv. Och det var underbart! Vi gick på bio. Vet knappt ens vilken film vi såg för var helt glad över att vara själv med honom. Efteråt åt vi på donken innan jag åkte hem. Hade det supermysigt och vi ska träffas igen! Han går också i skola i Lund (och han bor ju där), så vi kan träffas efter skolan och sånt.

Hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag har haft! Ska fortsätta att sväva på moln nu. Puss puss, tjingeling!

 

duochjag