Nytt hem – nya tag

Home  >>  Uncategorized  >>  Nytt hem – nya tag

Nytt hem – nya tag

23
Jul,2016

off

Jamen hallå, det var inte igår. Har helt glömt bort att jag har en blogg och att folk kanske faktiskt läser den! Typiskt mig alltså, men har haft såååå fullt upp med skola och massa annat! Orkar inte gå in på detaljer, men kan ju säga att jag känner mig som en helt ny människa. Tänk vad händelser och känslor kan göra med en.

Men men, det var inte det jag tänkte prata om! Eller jo, det här med ”nya tag”. Börjar liksom om från grunden nu känns det som, och inte bara mig själv. Här hemma har vi börjat renovera huset. Känns skönt, men ändå lite sorgligt. Har ju bott här hela livet, så känns konstigt när allt inte är likadant längre. Men hellre det än att flytta helt!! Det väntar jag med tills jag flyttar hemifrån (som förhoppningsvis blir snart). Vi renoverar mitt rum också. Tycker det är sååå kul att kolla runt på ny inredning och nya möbler och sånt. Har redan införskaffat en kristallkrona till mitt rum för att “spicea” upp det. Ska också skaffa en ny säng. Vi var och kollade på sängar förra helgen, men hittade ingen jag ville ha. Kollade lite på Internet och så med, men det var bara mina småsyskon som hittade en söt loftsäng som….. ja den passar inte 😀 cringe. Aja, jag hittar väl något! Uppdaterar er när det blir lite mer nytt.

 

loftsang

 

Puss puss på er!!!