Önskelista inför höst 2018

Home  >>  Uncategorized  >>  Önskelista inför höst 2018

Önskelista inför höst 2018

16
May,2017

off

Varje år gör jag en önskelista på det som jag verkligen, verkligen önskar mig för stunden och som jag därefter vill arbeta mot att fixa, köpa eller på annat sätt få. Jag tycker det är ett effektivt sätt att planlägga vad det är jag önskar mig, så jag vet var mitt fokus bör ligga under året som går förbi. Det har funkat än så länge! Har gjort detta sen jag började högstadiet ungefär och mamma och pappa slutade köpa saker åt mig, då de ville att jag skulle få ta hand om min ekonomi själv och sätta mina egna prioriteringar. Det är jag väldigt tacksam för – tack mamsen och pappsen 🙂

I alla fall är det detta jag vill ha fram till hösten 2018 – allt kommer jag nog inte lyckas köpa, och vissa saker kommer kanske inte ske, men det får vara som det är:

  • Uggboots
    Bring sexy back säger jag ba!! Uggboots har vi väl alla haft nån gång i livet, men jag saknar allt ett par riktigt nice uggs som jag kan traska runt i. Eller varför inte några ironiska moonboots för att verkligen transportera en tillbaka till 80-90-talet?
  • En ännu mindre iPhone (kom igen nu Apple!!!)
    Asså jag har velat detta i evigheter nu – iPhones är för stora!!! De skalar av och skalar av, men de verkar ha börjat strunta i att göra dem mindre! Kom igen, teknologin finns väl????
  • Att Jimmie fucking Åkesson inte blir statsminister 2018
    No comment på denna va? 🙂 Vi vet alla hur kasst det vore om Åkieboy blev vald till statsminister – då flyr jag definitivt landet, säger jag bara.

Det här var ett axplock av de saker jag vill ha, resten håller jag för mig själv 😉

Ciao ciao!