Pool till sommaren

Home  >>  Uncategorized  >>  Pool till sommaren

Pool till sommaren

5
Feb,2017

off

Hej, mina små gullungar!

Vad händer i livet? Vad är nytt? Allt är så grått och tråkigt nu på vintern och jag bara längtar såååå mycket efter sommaren! Det är det enda jag tänker på och pratar om känns det som. Men det är också på grund av alla andra här hemma. De har fått för sig att vi ska bygga en pool till sommaren. Alltså, att den ska vara klar till dess! Tar det inte lång tid att fixa en pool och går det ens på vintern? Tänk om marken är frusen, menar jag? Aja, jag har inte riktigt koll på sånt, men det hade varit såååå skönt med en egen pool! Vet inte riktigt var det är tänkt att vi ska ha den i trädgården. Man ska välja poolplacering med omsorg läste jag på villalivets hemsida. Och att man ska välja några som fixar det åt en som finns lokalt hos en. Hittade några som heter Tjälldén i närheten, de verkar bra! Om detta verkligen lyckas bli bra så tänker jag mig att så fort det är sol ute så ska jag ligga och glassa ute vid poolen med en drink i ena handen och en bok i den andra. Och på de ljusa kvällarna ska vi ha en massa poolfester. Åhh, livet! Så underbart.

Annars har jag nog inga andra planer för sommaren än. Men alltså, det är ju bara januari nu! Det är ju inte bråttom. Och om vi har en pool till sommaren så behöver vi ju inte åka utomlands eller knappt ut till stranden ens. Fast, i och för sig, man kan ju inte lita på den svenska sommaren … Men men, tänker bada även ifall det regnar varje dag!

Ha det gött nu, gullungar! Vi ses vid poolen, hehe. Puss puss!