Stängt på grund av renovering?

Home  >>  Uncategorized  >>  Stängt på grund av renovering?

Stängt på grund av renovering?

28
Jul,2016

off

Hej hej mina gullungar! Hoppas ni mår bra, jag mår super! Vi fortsätter med renoveringen här hemma och det börjar bli så fint! Men problemet är att jag fortfarande inte har hittat en säng som jag gillar … Pappa börjar bli rätt trött på mig, men va fan, det är ju ändå jag som ska ha den?! Så vi fortsätter leta tills jag hittar en. Men säger till när jag väl har gjort det.

Vad har annars hänt då? Inte särskilt mycket. Dagarna flyter på och umgås med Lovisa och några andra. Har börjat jobba extra också. Inte jätteroligt, typ bara ett telefonförsäljarjobb. Hade väl egentligen velat ha något annat, men det var det eller sälja hamburgare liksom. Hellre sitter jag vid en telefon och ringer folk då! Men annars jobbar jag mest med sovrumsinredning – planera hur mitt rum ska se ut. Förutom sängen har jag ändå kommit ganska långt. Fixat en del och läst 10000000 bloggposter om att “inreda tonårsrum”. Vill gärna ha en mysig feeling inne i rummet, så har tänkt en hel del på belysning också. Har fixat lite såna fairy lights eller vad det nu heter, och kollat in lite snygga lampor. Tror det kommer bli riktigt fint och mysigt med rätt belysning! Men nu när mitt rum är ”in progress” så att säga, så sover jag mycket hemma hos Lovisa. Blir mycket film och babblande, men det är så kul! Trivs med det.

Aja, nu har jag nog inget mer att skriva om. Puss på er!

 

inredninghemma

Så här tänkte jag ha det! Jättemysigt tycker jag.